Adjunctele de la Inspectoratul Scolar Judetean Olt n-au trecut concursul. Sefa ISJ: "N-are importanta momentul in care s-au retras, le intrebati pe dansele"

Sursa: Adevarul
Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 08:23
195 citiri
Concursul desfasurat ieri la Ministerul Educatiei pentru ocuparea posturilor vacante de inspector scolar general-adjunct nu a fost promovat de niciun candidat din Olt. Adjunctele care ocupa postul cu detasare s-au retras din concurs. Florica Grecu si Mariana Gheorghe, la acest moment adjunctele inspectorului scolar general Felicia Man, s-au retras ieri, dupa proba scrisa, din concursul organizat la Ministerul Educatiei pentru posturile pe care au fost detasate. Contactata pentru mai multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.