Adolescentul din Slatina care s-a sinucis si-a ascuns drama. Dupa moartea tatalui si arestul fratelui, de cateva zile ramasese "capul familiei"

Sursa: Adevarul
Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 17:04
93 citiri
Alexandru, sau Sami, cum ii spuneau apropiatii, locuia in Slatina, strada Garoafelor. O strada neasfaltata, cum putine mai sunt in zona, unde locuiesc alte sapte-opt familii de romi, alaturi de tot atatea de romani. Cei cu vile-n curte au intrare din cealalta strada, asfaltata, ne lamuresc proprietarii din zona. La cativa zeci de metri de la intrarea din strada Basarabilor, pe partea stanga, o casuta saracacioasa si rudele adunate in curte si prin casa, sa pregateasca totul pentru venirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.