Afacerea de familie cu goji, cladita cu sfaturi de pe site-uri in limba chineza. "Stateam 6 ore pe noapte, multe luni de zile, sa invatam taieri, tratamente..."

Sursa: Adevarul
Duminica, 26 Mai 2019, ora 17:29
147 citiri
A inceput sa cultive goji dintr-o necesitate, iar astazi, din afacerea care s-a extins intre timp, traieste toata familia. Copiii, desi mici ca varsta, castiga deja banii lor. Marin Constantin (38 ani), din Crevedia, judetul Dambovita, este exemplul clar ca poti porni la drum daca esti determinat sa reusesti si daca nu stii foarte multe despre domeniul vizat. Este astazi unul dintre cei mai cunoscuti cultivatori de goji din Romania. Cultiva in prezent multe alte plante si arbusti exotici - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.