Amintiri din decembrie '89: "Daca n-am incalecat la morti de m-au gasit loazele, mi-era nu stiu cum sa-i calc cu senila"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Decembrie 2016, ora 04:01
141 citiri
Un fost maistru militar de la Deveselu a intervievat peste 50 de persoane care au trait momentele din decembrie 1989 in cazarma, in sediul militiei, in fabrici, adunand aceste marturii in cartea "Decembrie '89 - revolutie sau... diversiune?!". "Am facut investigatii, am inregistrat marturii, am recompus imaginar, cu ajutorul cetatenilor si militarilor implicati, clipele dramatice traite aici in Campia Romanatilor - Caracal, evenimentele dintr-un oras comunizat absolut si o garnizoana militara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.