Angajatii APIA, intr-o situatie fara precedent, dupa ce ministerul a stabilit ca au sume imense de dat inapoi. Lider: "Lucrurile vor exploda"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 15:01
71 citiri
Aflati in greva japoneza pentru ca le scad salariile de la 1 ianuarie 2018, angajatii APIA au primit vestea ca au si bani inapoi de dat, dupa ce Curtea de Conturi a imputat Ministerului Agriculturii ca le-ar fi acordat, din 2011, bani mai multi decat prevede legea. Situatie aproape exploziva in centrele APIA din tara, dupa ce Ministerul Agriculturii a transmis in judete o nota conform careia sunt sume de recuperat de la angajati, ca urmare a majorarilor salariale operate in trecut, care ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.