Angajatii de la Spitalul Judetean Slatina, socati, dupa ce o asistenta a fost ucisa de un infirmier: "Ramona era un om bun, saritor, se implica sa ajute"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Martie 2018, ora 15:28
78 citiri
Vestea ca un infirmier a omorat o colega asistenta, dupa care si-a pus capat zilelor, a socat angajatii Spitalului Judetean de Urgenta. Anchetatorii spun ca la mijloc a fost gelozia. Un infirmier care lucra la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina din 1994 si-a omorat cu mai multe lovituri de cutit colega, asistenta la acelasi spital din 2002. Intre cei doi, spun anchetatorii, exista o relatie intima de aproximativ un an, insa acum ramane sa se stabileasca nu cumva decizia vreunuia dintre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.