Antreneaza pentru viata. Psihoterapeut: "Cand nu mai gasesti motivatie sa te dai jos din pat e o problema, o mare problema"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 31 August 2016, ora 09:50
59 citiri
Fac ce si-au dorit la locul de munca, au avut experiente de tot felul si in cabinet, dar mai ales in afara lui, au descoperit cat de mare este la cei din jur nevoia de sprijin pentru a face fata provocarilor vietii si au hotarat sa demareze cursuri de dezvoltare personala, cursuri de parenting, grupuri suport pentru adolescenti etc. Ce au ales sa faca Sabina Scarlat (31 ani), psiholog si psihoterapeut si Speranta Mihalcea (39 ani), psiholog si consilier scolar, e relativ nou pentru Slatina, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.