Apa termala, solutia relativ ieftina de racorire a tenului pe timp de vara. Medic: "Marca nu are nicio legatura, daca o cumparati din farmacie e OK"

Sursa: Adevarul
Vineri, 11 August 2017, ora 06:01
136 citiri
Este aproape imposibil ca, intrand intr-o farmacie pentru cu totul altceva, sa nu vi se recomande, mai ales acum, vara, apa termala. Cat de benefica este folosirea ei am intrebat un dermatolog. Un flacon presurizat cu apa termala, pe care sa-l aveti in permanenta in geanta, poate fi solutia mai multor probleme, in special pe timp de vara, desi, spune medicul dermatolog Cristina Tutunaru, folosirea acestui produs nu are legatura cu anotimpul, la fel cum nu are legatura cu varsta, putand fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.