Bac 2017. Rezolvarea subiectelor de la proba la alegere. Candidat: "Facultatea mi se pare o pierdere de vreme, nu stiu cu ce m-ar ajuta "

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Iunie 2017, ora 14:57
59 citiri
Cu proba scrisa, la alegere, a profilului, sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului 2017 a luat sfarsit. Candidatii spun ca au primit subiecte accesibile, desi putini se arata increzatori ca vor obtine note maxime. Pentru unii aceste note au o miza mare, pentru altii, Bacalaureatul incheie o etapa si atat.
Absolventii de liceu au incheiat astazi sustinerea probelor Bacalaureatului 2017, sesiunea "de vara", tot ce mai asteapta fiind notele la cele trei probe scrise. Pentru unii dintre ei aceste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.