Baiatul de 13 ani pus in fruntea fanfarei militare. "Canta la clarinet, e frumusel foc si serios, n-are cum sa n-aiba succes"

Sursa: Adevarul
Sambata, 23 Iulie 2016, ora 12:16
170 citiri
Celebra melodie "Trecea fanfara militara", a lui Dan Spataru, s-a transformat in realitate in judetul Olt. In cazul de fata, "tamburul major" este Laurentiu Robert Munteanu, un baiat de 13 ani. "Lyra Band", unica fanfara militara din judetul Olt, are de aproape trei ani un membru nou, pe Laurentiu Robert Munteanu, in varsta de 13 ani. Pustiul cu ochi albastri cucereste mereu audienta, iar rolul de tambur major pe care l-a avut initial nu i s-a potrivit, ambitia de a se auzi cantand promovandu-l ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.