Balsenii, avertizati sa consume apa de la robinet doar in scop menajer. Director "Oltetul": "E o chestie de normalitate, cum sa ascund lucrurile astea"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Martie 2017, ora 17:37
69 citiri
Abonatii societatii de apa-canal "Oltetul" din Bals au fost anuntati ca apa de la robinet poate fi folosita doar in scop menajer, dupa ce DSP a transmis rezultatul in urma actiunii de monitorizare a calitatii apei. Aceleasi probleme cunoscute de ani de zile ale calitatii apei din Bals au pus pe jar cetatenii orasului, care au fost anuntati de compania furnizoare de depasirile parametrilor masurati si operatiunile impuse de DSP, indicandu-se ca pentru consum sa se foloseasca apa din surse sigure. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.