Barbatul disparut din caminul de batrani de la Slatina a fost gasit la marginea orasului: "Este deshidratat, va dati seama, a mers atatea ore..."

Sursa: Adevarul
Joi, 24 Mai 2018, ora 09:06
50 citiri
Batranul de 79 ani disparut marti, 22 mai 2018, din centrul de ingrijire unde se afla de doar o zi, a fost gasit joi-dimineata de politisti. Politistii, care au inceput cautarile inca de marti, cand au fost anuntati de disparitia barbatului, l-au gasit pe acesta la marginea Slatinei, in zona restaurantului PSG. Starea de sanatate a barbatului va fi investigata in cursul acestei zile, dupa ce procedura de la politie va fi indeplinita. "Este deshidratat, are dureri de mijloc, este adus de spate, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.