Bercea Mondial si fiul sau, trimisi in judecata dupa o fapta comisa acum noua ani. Una dintre victime, un fost viceprimar al Slatinei

   

Fostul viceprimar al Slatinei a fost injunghiat cu un cutit in umar, iar prietenul sau a fost lovit cu masina si s-a ales cu piciorul rupt, dupa ce a incercat sa se fereasca tragand cu un pistol cu gaze mai multe focuri de arma in plan vertical. Totul s-a petrecut in fata uneia dintre casele lui Bercea de pe strada Pitesti, conflictul dintre acestia fiind surprins de camerele de supraveghere ale unei spalatorii auto din zona. Desi procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt i-au cercetat pe cei doi membri ai clanului Bercea, inclusiv pe un alt fiu al lui Sandu Anghel, Marian, care l-a lovit pe Valeriu Matei cu o bata, acestia au dispus neinceperea urmarii penale impotriva acestora.
Asadar, cazul a ajuns sa fie anchetat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului ICCJ, care au finalizat cercetarile si joi au dispus trimiterea in judecata a celor doi inculpati, in prezent arestati in alta cauza. Sandu Anghel este acuzat de tentativa de omor, iar fiul sau Laurentiu de tentativa de omor calificat.

"La data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan, generat de neintelegeri asupra unui teren, inculpatul Anghel Sandu a lovit cu un cutit si cu corpuri dure o persoana, ce vanduse anterior terenul respectiv unui tert. In acelasi context, persoana vatamata mentionata anterior, precum si o alta, ce o insotea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurentiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul caruia se afla, ruland cu mare viteza si urmarind victimele. In urma altercatiei, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viata in pericol, una dintre ele necesitand pentru vindecare 12-13 zile ingrijiri medicale, iar cealalta 80-90 de zile", spun procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte.

Anchetatorii au trimis dosarul Tribunalului Olt, spre competenta solutionare.
Joi, 14 Iunie 2018, ora 19:16
Sursa: Eveniment de Olt

Articol citit de 64 ori


Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Buluc la pensionare in Olt. Vezi motivul!
Nesiguranta locului de munca ii determina pe tot mai multi olteni sa isi depuna cererile pentru a ...
Un detinut s-a automutilat cu lama si a ajuns la Spitalul Slatina
Barbatul se afla in duba care plecase de la Bucuresti, a trecut prin judetul Teleorman, apoi pentru ...
20 de blocuri din Slatina, reabilitate pana in iarna
Alte 20 de blocuri din Slatina vor intra in iarna reabilitate termica, anunsa autoritasile, care au ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor