Brancoveni, o localitate mai sigura

   

"Inca o promisiune pe care am facut-o, am reusit sa o realizez. In slujba sigurantei bunurilor, proprietatii si a cetatenilor comunei Brancoveni am pus in functiune un sistem inteligent de monitorizare video cu transmisie wireless. Camerele video performante monitorizeaza toate intersectiile din cele patru sate, cat si traficul pe principalele strazi", a spus Ion Cheroiu, primarul localitatii.
Sunt in total 15 camere de supraveghere montate in satele Brancoveni, Valeni, Margheni si Ociogi, iar una dintre acestea monitorizeaza traficul, fiind stocate imagini cu autovehiculele care tranziteaza localitatea, dar si numerele de inmatriculare ale acestora.

Investitia s-a ridicat undeva la 45.000 de lei, suma fiind alocata de la bugetul local. "Intregul sistem, cu tot cu camere de supraveghere video si tot ceea ce tine de transmisia wireless, a costat in jur de 45.000 de lei. Banii au fost alocati de la bugetul local, iar imaginile surprinse de aceste camere sunt monitorizate atat din sediul Primariei, cat si din cel al Politiei, politistii putand sa actioneze atunci cand are loc vreun furt dintr-o locuinta sau din alta parte, dar si cand se produce un accident de circulatie, stiind exact ce s-a intamplat. Asa suntem mai in siguranta", a conchis edilul din Brancoveni.
Vineri, 12 Iulie 2019, ora 13:15
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Jandarm de la Subunitatea Potcoava, mort in urma unui infarct
Dragos Usurelu, subofiter operativ principal in cadrul Subunitatii Potcoava a Jandarmeriei Olt, a ...
Cine e candidatul USR pentru Primaria Slatina: "M-am saturat sa stau pe margine, sa fiu comentator"
USR este al treilea partid care anunta oficial candidatul pentru functia de primar al Slatinei, dupa ...
Amorteala membrelor anunta un deficit al acestei vitamine!
Vitamina B 12 este extrem de importanta pentru sistemele organismului si functiile lui. O deficienta ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor