Ca-n codru, pe drumurile patriei. Sofer: "M-au mai amendat de cateva ori, pentru telefon, pentru centura, sunt obisnuit!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Iulie 2016, ora 15:08
148 citiri
Nici "rechinii" n-au disparut si nici transportatorii autorizati nu si-au imbunatatit conditiile in care isi duc la destinatie calatorii pe raza judetului si nici nu le-au impus acestora reguli stricte, desi politistii fac din ce in ce mai des controale in trafic.
Astazi, pe anumite artere din judetul Olt, ca de altfel si in tara, actiunea fiind coordonata de la nivel national, au avut loc noi actiuni de acest gen. Controalele in trafic au inceput la ora 6,00, luandu-i prin surprindere pe unii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.