Cainii fara stapan incing din nou spiritele in Slatina, dupa ce primarul a hotarat ca pot fi eutanasiati. Presedinte FNPA: "Este cea mai grava si ilogica situatie din tara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Iulie 2016, ora 17:37
142 citiri
Adapostul de la Saracesti s-a umplut, primarul Slatinei a hotarat, prin dispozitie, ca maidanezii pot fi eutanasiati, iubitorii de animale s-au repliat si au raspuns oficial ca decizia este un abuz, atata vreme cat inca sunt procese pe rol. Primaria Slatina e pregatita sa eutanasieze cei aproximativ 170 de caini pe care a reusit sa-i captureze de pe strazile Slatinei dupa mai bine de jumatate de an in care municipiul n-a avut serviciu de ecarisaj. Primarul a semnat zilele trecute o dispozitie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.