Caricaturistul-minune de la "Romanii au talent" are ucenici: "I-am spus sa vina in Slatina, sa nu se piarda, dar lucreaza si cu elevii de la tara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Februarie 2017, ora 13:24
131 citiri
Catalin Mihalache, finalistul care, in sezonul patru al emisiunii "Romanii au talent", castiga premiul de originalitate al concursului, demonstrand ca este un adevarat fenomen, are astazi ucenici la oras si la tara. Catalin Mihalache, artistul al carui talent l-au laudat oameni de cultura si l-au admirat milioane de telespectatori ai emisiunii "Romanii au talent", a revenit la arta dupa o pauza lunga auto-impusa. Joi dupa-amiaza a venit, la Biblioteca Judeteana "Ion Minulescu" din Slatina, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.