Castigatoarele Olimpiadei Animatorilor, elevele generatiei angajate: "Nu ne putem multumi sa spunem *Asta-i Romania!*, trebuie sa luptam!"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Mai 2016, ora 08:58
73 citiri
Olimpiada Animatorilor, faza nationala, desfasurata weekendul trecut la Odorheiu-Secuiesc, in Harghita, este inca un concurs pe care Georgiana Neacsa, Roxana Avram si Alina Constantin, eleve in clasa a XI-a la Colegiul National Vocational "Nicolae Titulescu" din Slatina, l-au castigat. Este o certificare a talentului lor pedagogic, dar si un bilet catre o facultate de profil - pedagogie, sociologie, psihologie etc. Drumul n-a fost greu, spun fetele. Au trecut cu bine de prima proba - proiectul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.