Cat costa vacanta ieftina la mare si la munte. Atentie la detalii ca acesta: "La noi copiii sunt bineveniti, dar nu exista spatiu pentru pat suplimentar"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Iulie 2016, ora 06:05
76 citiri
Litoralul romanesc geme de turisti, hotelierii isi freaca mainile de bucurie, iar preturile cresc in continuare, dar situatia este valabila si pentru statiunile de munte, preturile sub 100 de lei/noapte de cazare fiind adevarate chilipiruri. Cea mai buna "afacere", o recunosc toti cei care viseaza ca macar o data pe an sa plece cateva zile si sa uite de grijile zilnice, este sa-ti rezervi vacanta din vreme. Cum insa nu toti isi permit "sa-si faca iarna car si vara sanie", pe ultima suta de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.