Cat de proasta este practica incendierii voluntare a vegetatiei: "Un centimetru de sol fertil se formeaza in 300-500 de ani"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 06:05
107 citiri
Sute de hectare de vegetatie uscata ard in aceasta perioada in toata Romania, incendierea voluntara fiind pentru proprietari cel mai ieftin mod de a scapa de resturile vegetale inainte de initierea lucrarilor de toamna, neluand insa in calcul cat rau fac solului. Pompierii din tot sudul tarii fac fata cu greu, in aceasta perioada, solicitarilor la stingerea incendiilor de vegetatie uscata, in fapt arderi voluntare scapate de sub control. Daca inspectoratele pentru situatii de urgenta isi cheama ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.