Ce este Tuta Absoluta, molia care-a ajuns sa-i inspaimante pe fermierii romani. "E o insecta, n-o putem distruge cu nimic"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 August 2018, ora 06:02
111 citiri
Legumicultorii romani se plang de o adevarata invazie a unui daunator din ce in ce mai greu de starpit. Specialistii spun ca fermierii nu le asculta sfaturile, motiv pentru care au de suferit. In bazinul legumicol din sudul judetului Olt, unde in perioada de varf tomatele ajunsesera la un pret de 20 bani/kg, in piata en-gros de la Cilieni si chiar s-au aruncat sute de kilograme, astazi cine vrea sa cumpere plateste si 3 lei/kg. Este, pe de o parte, efectul intalnit in fiecare an, cand "pauza" ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.