Ce feluri de mancare se gaseau in meniul romanilor acum 100 de ani. Mamaliga si verdeturile erau la ordinea zilei, carnea se consuma doar in cazuri speciale

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Aprilie 2015, ora 02:15
130 citiri
Painea a inceput sa apara tot mai des pe mesele romanilor abia de la jumatatea anilor 50, dupa ce, pana atunci, fusese un aliment considerat aproape "de lux". Verdeturile erau omniprezente nu pentru ca romanii ar fi descoperit brusc ce bine si sanatos este sa le consumi, ci din saracie. Gradul mare de saracie al romanilor i-a obligat pe acestia sa inventeze si sa apeleze la aproape orice se putea pune intr-o cratita pentru a fi fiert si folosit ca aliment, intr-o forma sau alta.
Practic, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.