Ce ricuri enorme apar in cazul oamenilor hipertensivi care nu se trateaza. "Trebuie masurata tensiunea, indiferent de varsta"

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Aprilie 2019, ora 04:17
60 citiri
Valorile crescute ale tensiunii arteriale sunt un simptom ingrijorator, pe care nu toti pacientii il iau in serios. Riscurile hipertensiunii arteriale netratate sunt uriase. In cazul in care suspectezi ca ai hipertensiune arteriala, sau chiar ai constatat, la masuratori ocazionale, acest lucru, ar trebui sa obtii cat mai curand un diagnostic de certitudine. Lipsa tratamentului, in acest caz, agraveaza foarte mult lucrurile, iar complicatiile HTA se instaleaza mult mai rapid decat la pacientii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.