Ce spune Codita, personajul la care Politia a apelat in noaptea cautarilor Alexandrei: "In loc de Renault Megane, ne-au pus sa cautam un BMW combi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 August 2019, ora 11:20
121 citiri
Patronul firmei de paza la care politia din Olt a apelat in noaptea in care o cautau pe Alexandra a povestit ce i s-ar fi cerut, de fapt, si ce informatii le-a furnizat procurorilor. Politistii n-au reusit sa identifice marca de masina, Renault Megane al lui Gheorghe Dinca, cerand gasirea unui BMW combi. Remus Radoi, cunoscut drept "Codita", un personaj implicat in trecut in conflicte cu membrii clanului "Oaca" din Caracal, a detaliat pentru "Adevarul" ce informatii i s-au cerut in cursul zilei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.