Ce stiu copiii despre Balena Albastra: "Te pune sa-ti omori parintii si fratele. Daca n-o faci vine creatorul jocului si-i omoara"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Martie 2017, ora 13:30
103 citiri
Informatiile care s-au rostogolit cu o viteza ametitoare, in ultimele zile, despre jocul "Balena Albastra" au ajuns mult mai tarziu la adulti decat la copii. Parintii, profesorii si chiar psihologii spun ca au aflat de la cei mici, inainte ca autoritatile sa se sesizeze, si ca discutiile pe aceasta tema nu pot fi tabu. Incepe sa fie "tare" ca intr-o discutie sa dovedesti ca ai foarte multe informatii despre "Balena Albastra", supranumit jocul mortii, iar asta la varste foarte mici. Scolarii din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.