Cea mai medaliata echipa la Olimpiada Nationala de Limba Germana. "Premiile astea arata ca sunt copii care au obisnuinta de a citi"

Sursa: Adevarul
Sambata, 01 Iunie 2019, ora 19:05
116 citiri
Sase elevi din Slatina au reusit in acest an o performanta extraordinara la Olimpiada Nationala de Limba Germana Moderna: sase premii intai si alte cinci premii doi si trei, premiul special si mentiuni. "Fabulosi, fenomenali, fantastici!", asa i-au caracterizat colegii lor pe cei sase componenti din acest an ai lotului de limba germana din judetul Olt, care au uimit juriul olimpiadei nationale desfasurate la Brasov. Rezultatele lotului au clasat Oltul pe primul loc din tara. Cinci dintre cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.