Cel mai bun cor de gimnaziu din tara nu are finantare pentru faza internationala. Dirijor: "Mergem, castigam premii si corul se destrama dupa olimpiada"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 12:05
170 citiri
Povestea corului "Dolce" e lunga. Dirijorul Alexandra Geanta spune ca intotdeauna si-a dorit un cor mixt, insa nu l-a putut avea, pentru ca la liceul pedagogic sunt putini baieti. S-a concentrat, asadar, pe corul de gimnaziu, cor de copii, unde la concursuri a obtinut intotdeauna rezultate remarcabile, insa cel din urma cu cateva zile este cel mai bun din istoria corului. "Este, de altfel, primul an in care acest concurs este numit oficial olimpiada, pentru ca s-a ajuns la concluzia ca atata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.