Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: "Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Mai 2016, ora 16:15
55 citiri
Reprezentantii spitalului slatinean, cel mai mare din judet, asteapta rezultateleanalizelor comandate de Ministerul Sanatatii privind concentratia reala a produselor HEXI Pharma, pentru a hotari daca le scot sau nu din consum (se mai gasesc aproximativ 20-30 litri la nivelul fiecarei sectii), insa clar este faptul ca firma mentionata nu se mai afla, deja, pe lista furnizorilor.
"Am luat masura rezilierii contractului dupa ce am solicitat din partea lor un raspuns privind capacitatea de a ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.