Cinci frati merg zilnic 5 kilometri pe jos sa faca scoala. Cadoul care i-a luminat viata unuia dintre copii: "Cand a vazut mingea, nu l-a mai interesat nimic"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 12:31
74 citiri
Casa in care stateau cu chirie le-a ars in urma cu ceva vreme, iar acum locuiesc intr-un fost saivan. Sunt opt frati, cinci deja la scoala. Parintii fac eforturi mari sa nu absenteze si sa-i poata trimite imbracati decent. Un preot le-a sarit in ajutor. Familia Bairam are 10 membri. Cei doi soti fac eforturi disperate sa-si creasca cei opt copii. Mama ii ingrijeste, tatal merge la munca si se bucura de fiecare banut pe care are ocazia sa-l castige. Cinci dintre copii sunt elevi la Scoala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.