Cine-a pus fabrica-n drum? Soseaua care trece, pe hartie, prin curtea unei fabrici. CNAIR: "Oamenii aia n-au venit ca niste ninja, sa nu-i vada nimeni"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 Iulie 2017, ora 12:38
121 citiri
Drumul Expres Craiova -Pitesti, pentru care exista un studiu de fezabilitate inca din 2007, trece, pe hartie, prin curtea fabricii Prysmian, inaugurata oficial chiar in acest an la Slatina. Solutia tehnica pentru "redesenarea" traseului s-a identificat, dar cum de a fost posibila incurcatura inca nu-i este nimanui clar. Dupa ce s-a renuntat la ideea construirii Autostrazii Sudului, promisa campanii la rand de PSD, in acest an s-a adoptat solutia drumului expres Craiova-Pitesti, deja lansat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.