Cine si cum ar putea beneficia de ajutorul de 15.000 euro pentru producerea de rosii. Producator: "Speram sa nu fie o gogorita electorala"

Sursa: Adevarul
Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 05:44
116 citiri
Producatorii de tomate in solarii, carora li s-a promis un sprijin de 15.000 euro in cinci ani, se tem ca, in forma in care este supus dezbaterii actul normativ, nu vor avea acces la bani nici 10% din ei. "Cred ca s-au trezit ca e un efort financiar urias sa-si puna in practica toate promisiunile si acum cauta fel de fel de chichite sa limiteze numarul de beneficiari", spun producatorii de tomate in spatii protejate, cei carora Guvernul le-a promis un ajutor de cate 3.000 euro/an, suma maxima ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.