Consiliul Judetean Olt a impartit banii. Cine a tras lozul cel mare. Primar: "Ce inseamna 500 de milioane, ii bei intr-o seara! Poate ca nu mai au nevoie de noi"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Martie 2017, ora 17:19
133 citiri
Consiliul Judetean Olt a impartit 9,2 milioane lei sume defalcate din TVA si 8,1 milioane din impozitul pe profit celor 112 primarii din judet. Ca de fiecare data, sunt primari preferati si altii care-si tot asteapta randul. Sefii Consiliului Judetean Olt au avut o misiune grea astazi, la impartirea sumelor primite pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, in ordinea cronologica a vechimii arieratelor, pentru rambursarea imprumuturilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.