Copii si adulti fara identitate, la medic pentru expertiza. "La noi alta e problema. Mi i-au exterminat pe cei 422 de romi din Piatra-Sat, nu stiu ce-au facut cu ei"

Sursa: Adevarul
Luni, 15 Februarie 2016, ora 17:12
86 citiri
Serviciul Judetean de Medicina Legala (SML) Olt realizeaza an de an zeci de expertize antropologice pentru a stabili varsta si sexul copiilor si adultilor care nu exista in acte. Actele fie le-au pierdut, caz in care demersul este mai usor, pur si simplu mergi pe fir inapoi, fie nu le-au avut niciodata, iar atunci e nevoie de radiografii, de apelul la memoria rudelor etc.
"Am avut 33 de solicitari anul trecut, ceva mai putine decat in alti ani. Cei mai multi sunt copii, dar de multe ori vin si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.