Costul standard per elev ii scoate pe pensionari de la catedra. Sef ISJ: "Cat a mers, a mers, poate nu mai merge si scoala prefera un cadru didactic tanar"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 15:56
189 citiri
Desi banii care se aduna la scoli din costul standard/elev niciodata nu au fost suficienti, pe scoli este o si mai mare presiune de la inceputul acestui an, de cand plata salariilor se face din nou prin intermediul ministerului, directorii fiind avertizati ca vor fi nevoiti sa se incadreze in buget. Sefii din Ministerul Educatiei si subordonatii lor din inspectorate recunosc foarte greu ca banii de salarii si pentru cheltuielile administrative ale scolilor nu ajung si ca se cauta cu disperare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.