"Cred ca, in viitorul foarte apropiat, angajatorii care nu inteleg sa-si fidelizeze angajatii se vor confrunta cu un deficit si mai mare de forta de munca"

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 08:21
105 citiri
Una dintre personalitatile remarcabile ale Slatinei, care, deocamdata (cam de prea multi ani, am zice noi) prefera sa stea mai mult in culisele politicii, oarecum indiferent ca pe scena se perinda cabotini si veleitari de toate culorile, este Cristinel Carloganu, directorul AJOFM Olt. Este, daca vreti, unul dintre putinele cazuri in care prea cunoscuta sintagma "omul potrivit, la locul potrivit" se potriveste si in cazul unui conducator de institutie descentralizata a statului. De fapt, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.