Crestere ingrijoratoare a numarului cazurilor de astm in randul copiilor. Pneumologii atrag atentia: "Foarte multi au astm bronsic la efort"

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Mai 2018, ora 14:10
54 citiri
Astmul bronsic, afectiunea care omoara in lume un sfert de milion de oameni pe an, cunoaste o incidenta in crestere in randul copiilor. Care sunt cauzele si ce ne ramane de facut. Peste 300 milioane de oameni sufera, in lume, de astm bronsic, in ultimii ani constatandu-se o dublare a numarului de cazuri. O incidenta ingrijoratoare se observa, insa, in randul copiilor si tinerilor, in Romania, spun datele furnizate de specialistii Directiei de Sanatate Publica Olt, din cele aproximativ un milion ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.