Criza sporurilor care scad salariile in sistemul medical. "Vom pune presiune pe managerii de spitale pusi politic in toata tara sa ceara schimbarea legii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 14:09
79 citiri
Conflictul care a ars mocnit in preajma Pastelui va izbucni curand in toata tara, negocierile pentru aplicarea noilor sporuri din sanatate fiind un demers aproape imposibil. Managerii de spitale au sume fixe de impartit, simularile aratand scaderi de venituri, de luna viitoare, la anumite categorii de personal. Infirmierii si brancardierii, carora nu le-a crescut salariul de la 1 martie 2018, au toate sansele ca de luna viitoare sa plece acasa cu mai putini bani decat in ianuarie si februarie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.