Cu este polisomnografia, investigatia care poate salva oameni de la moarte: "Arata daca e boala de somn sau alta patologie"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Februarie 2018, ora 13:13
88 citiri
Apneea in somn este o tulburare pe care o fac mai ales barbatii cu probleme de greutate. Consta in oprirea respiratiei in timpul somnului, fie ca este insotita de sforait sau nu. Dar nu sforaitul este problema, ci complicatiile care pot sa apara: autointoxicarea cu dioxid de carbon, oboseala cronica in timpul zilei, somnolenta si, in multe cazuri, pacientul cu aceasta tulburare in stadiu avansat poate sa adoarma la volan. Somnologia, o specialitate relativ noua in Romania, ar putea rezolva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.