Cu lacrimi in ochi, din nou in salile de clasa. "Hai, ca nu era chiar urata uniforma! Si se purta si atunci deasupra genunchiului"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 18:59
87 citiri
Absolventii unui renumit colegiu din Slatina si-au dat intalnire pe 15 septembrie la scoala, in tinute apropiate de cele pe care le purtau in liceu, si s-au pus pe povestit, hotarand sa instituie traditia ca an de an sa se regaseasca, in aceasta zi, in institutia de invatamant. Colegiul National "Radu Greceanu" din Slatina, o scoala cu o traditie de invidiat, a gazduit astazi cea mai emotionanta intalnire, zeci de absolventi, "ademeniti" pe Facebook, venind din toata lumea sa retraiasca parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.