Culmea modernizarii in judetul Olt: bani aruncati pe cocotieri portocalii de plastic si pe opt parcuri goale, intr-o comuna fara apa curenta sau canalizare (FOTO)

Sursa: Adevarul
Luni, 28 Septembrie 2015, ora 20:16
94 citiri
Locuitorii comunei Cungrea din judetul Olt, aflata la aproape 35 de kilometri de Slatina, nu au apa curenta, canalizare sau strazi asfaltate, dar ar putea castiga detasat un top al investitiilor proaste.
In comuna, toata lumea stie de "palmierii" de la primarie, unde au fost amplasati initial cei patru cocotieri portocaliu cu galben. Copacii de plastic din comuna Cungrea au fost cumparati de fostul primar din mandatul 2008-2012, Ion Murgulet (PDL), care nu i-a vrut "simpli", ci musai cu fructe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.