Cum a scapat un sofer de microbuz scolar acuzat de agresiune sexuala, in pofida marturiilor mai multor eleve. "M-a si descheiat o data la pantaloni"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 August 2019, ora 18:00
65 citiri
Un barbat aflat in pragul pensiei, reclamat pentru agresiune sexuala de una dintre fetele pe care le transporta cu microbuzul scolar, a scapat de cercetarea penala, desi mai multe copile il incriminau in declaratiile date anchetatorilor. Ce a invocat procurorul. Cazul de agresiune sexuala reclamat de o fata de 13 ani, din comuna olteana Dobrun, s-ar putea stinge odata cu ordonanta procurorului de clasare a cauzei in ceea cel priveste pe soferul de microbuz scolar. La sfarsitul lunii martie 2019, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.