Cum alegi liceul ideal pentru copilul tau in Romania. "Exista inca parinti neimpliniti, care pun in carca copiilor ambitiile lor"

Sursa: Adevarul
Sambata, 27 Mai 2017, ora 04:14
110 citiri
Elevii care termina gimnaziul se pregatesc in aceasta perioada de primul examen serios din viata lor si de primele zile in liceu. "Cum aleg liceul?" ar trebui sa fie intrebarea la care elevii si parintii deopotriva sa caute raspuns foarte devreme, spun consilierii scolari. Nereusitele in viata de scolar nu sunt intamplatoare, spun specialistii, ci vin si ca urmare a unei alegeri neinspirate intr-un anumit moment. Chiar daca, poate, unii dintre noi considera ca e prea devreme sa vorbesti de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.