Cum arata jandarmul din Deveselu care e "sosia" lui Smiley: "Ne-am intalnit anul trecut, m-a intrebat daca am voce. Era interesat"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 17:38
165 citiri
Un tanar jandarm seamana perfect cu indragitul Smiley, pe care a avut ocazia sa-l intalneasca anul trecut. "Multi cred ca nici nu-mi stiu numele, toti cunoscutii imi spun Smiley". O fotografie distribuita astazi de Jandarmeria Romana, care il infatiseaza pe indragitul Smiley alaturi de sosia sa, un tanar jandarm din Olt, a facut deja inconjurul Internetului.
"Cine-l cunoaste pe domnul in civil? Nici noi! Acesta a insistat insa sa faca poza cu mult mai celebrul locotenent Florentin Baloi sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.