Cum au plecat chinezii din hotelul in care erau izolati. Patron: "Sa-mi spuna mie cineva ca mi-a trimis o hartie sa-i tin acolo"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Martie 2020, ora 18:26
68 citiri
Patronul hotelului din Slatina, judetul Olt, unde au fost izolati cetatenii chinezi obligati, asa cum sustin autoritatile locale, sa plece in judetul vecin dupa ce nu le-a fost prelungita sederea, spune ca nu-i putea tine cu forta. In cauza s-a deschis dosar penal. Sase cetateni chinezi care se aflau in Romania din 25 februarie 2020, cand au intrat in tara aterizand pe aeroportul Otopeni si ajungand in cele din urma in Slatina, unde aveau rezervate camere la un hotel, au ajuns cu doua zile in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.