Cum sa faci o fotografie buna. Sfaturile specialistilor: foloseste zoom-ul cand vrei un portret cu telefonul mobil, fii atent la efectul "contre-jour"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 08:16
90 citiri
"Teoretic, sunt fotografi care pot sa faca o fotografie buna cu orice fel de aparat. In sensul asta este cazul unui fotograf ceh care a construit un aparat foto din carton, intr-o padure, si au iesit fotografii destul de bune. Acum se gasesc pe piata fel de fel de aparate, telefoane mobile, mai ieftine sau mai scumpe. Poti sa faci o poza buna cu un aparat nu foarte performant si poti sa faci o fotografie proasta desi aparatul are performante tehnice deosebite. Aparatul bun te ajuta sigur. Cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.