Cum se cresc arborii de talie mica, "minunile" care transforma radical in bine peisajul. "O gradina frumoasa se face in cel putin doi ani"

Sursa: Adevarul
Luni, 23 Octombrie 2017, ora 04:02
66 citiri
Cresc relativ repede, nu necesita conditii deosebite pentru a se dezvolta si nici nu sunt costisitori, dar schimba radical aspectul gradinii. Arborii de talie mica sunt, in ultimii ani, preferati din ce in ce mai des pentru amenajarea gradinilor si chiar a parcurilor. Cat de usor se intretin, cand ii plantam, cat sunt de pretentiosi am incercat sa aflam de la specialisti.
De vreme buna, casele cu arhitectura moderna impun un nou stil si gradinilor, spun specialistii. Arborii de talie mica, cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.