Cum trebuie "sa atace" elevii examenele. Psiholog: "Informatia se poate sterge din memorie cand repeti de foarte multe ori"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Iunie 2017, ora 14:30
58 citiri
Pentru elevi urmeaza doua importante examene, Evaluarea Nationala si Bacalaureatul, iar presiunea devine uriasa. Ce ar trebui sa faca elevii si cum ar trebui sa abordeze problema parintii acestora am intrebat un psiholog scolar. Tinerii absolventi de gimnaziu si liceu, cu atat mai mult cei care nu au exercitiul concursurilor de orice fel, vor trece prin momente incarcate emotional in timpul examenelor care bat la usa. Inteligenta emotionala, si nu inteligenta academica, este cea care face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.