Cumparaturile de Sarbatori - bucuria unora, disperarea altora: "La supermarket se calca pe picioare, iar noi aici, in piata, avem cel mai prost an"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 17:04
54 citiri
A inceput goana dupa cadouri si produsele de care slatinenii au nevoie pentru pregatirile de Sarbatori, iar magazinele sunt pline. Dezamagiti sunt, in schimb, comerciantii din piete, care se plang de cel mai prost an din ultimii 15. Cu bugete mai mari sau mai mici, slatinenii au inceput febra pregatirilor pentru Sarbatori. Daca in supermarket-urile din oras n-ai loc s-arunci un ac, in piete comerciantii se uita lung dupa clienti. "Cum sa mearga? Daca vreti sa vedeti vanzare, sa-ntrebati ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.