De ce nu mai raspunde organismul la antibiotice. Medic: "Ne tratam dupa ureche si renuntam dupa doar doua-trei zile, cand ne simtim mai bine"

Sursa: Adevarul
Luni, 15 Februarie 2016, ora 02:05
116 citiri
Desi folosim antibiotice din ce in ce mai performante, in curand nici acestea nu ne vor mai fi de vreun folos, spun cu ingrijorare specialistii, care nu pot decat sa constate ca microbii combatuti altadata cu banala penicilina, primul antibiotic inventat, nu mai cedeaza nici la medicamente de ultima generatie. Desi inca scurta, lista bacteriilor rezistente la medicamente creste cu fiecare an, iar cauzele care ne-au adus aici nu sunt nici astazi combatute eficient (acolo unde acest lucru e ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.