De ce sa tratam gripa acasa. Medic: "Spitalele sunt pline pentru ca exista spaima de deces, pe care nu noi, medicii, am indus-o"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Februarie 2018, ora 13:53
47 citiri
In plin sezon de gripa, spitalele publice fac din ce in ce mai greu fata valului de prezentari, desi medicii insista ca formele usoare si medii de boala se trateaza cel mai bine acasa. De la o saptamana la alta, numarul pacientilor afectati de infectii respiratorii de tot felul, dar si de gripa, creste. Medicii spun, insa, ca este o evolutie normala si chiar ca, in ciuda modului cum uneori sunt prezentate cifrele, situatia este mai buna decat in sezonul trecut, de exemplu, cand s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.